Transport/Frakt

Du har följande möjligheter att få hem en vara när du vunnit en auktion.

Observera att Netauktion ombesörjer inga frakter, packning, mm. Köparen måste själv hantera dessa frågor och nedan följer några alternativ/förslag till detta:


Hämta varan själv på auktionsplatsen


Varor måste hämtas på utsatt avhämtningstid.
Köparen skall själv eller genom ombud på plats besiktiga och godkänna egendomen.
Eventuell anmärkning mot inropad egendom skall göras innan egendomen avhämtas.

Se respektive plats/öppettider samt adress under objekten du bjuder på eller i betalningsunderlaget. Inga transporter kan utföras från andra utlämningsplatser, än lagret på Ringön och i Bengtsfors.Frakt från Netauktions lager, Ringön


För varor som auktionerats ut från vårt lager på Ringön kan packning och transport utföras på köparens bekostnad. Observera dock att objekten är som bilderna visar, oftast lösa och ej i emballage. För att kunna sända varan måste detta först packas, vägas och därefter fastställa fraktpris. Det kan bli kostsamt att skicka varan, ha detta i beaktning. Porslin och annat känsligt kan också vara svårt att skicka.
För förfrågan om frakt från vår lagerplats på Ringön, sänd mail till: Fraktförfrågan Ringön


Frakt från Netauktions lager, Bengtsfors


För varor från vår filial i Bengtsfors går det ofta att ordna med frakt. I övrigt gäller samma regler som för lagret på Ringön enligt ovan.
För transportförfrågan från lagret i Bengtsfors, sänd mail till: Fraktförfrågan BengtsforsFrakt och transportfirmor att anlita


Du måste själv kontakta en transportfirma och få varan fraktad alternativt packad och skickad hem till dig. Tänkvärt är att Schenker, DHL, mm kräver att godset är förberett på pall, bandat och klart. De utför ingen packning, endast transport.

Från Göteborg med omnejd finns bl.a:

Guldhedens Flyttexpress. Tfn: 031-164 442
Webbsida: Guldhedens Flytt

Transportföretaget Bring
Tfn: 031-238 238
Webbsida: Bring ExpressExportfrågor


Export:
Nordic Intralogistics AB (speditör/fraktmäklare)
Tfn: 031-788 1160
Webbsida: IntralogisticsAnsvar för försändelse och frakt


Netauktion ansvar ej för eventuella fraktskador. Om du har anlitat en transportfirma för att frakta din vara och det uppstår skador under transporten eller om varan kommer bort, skall du vända dig till transportfirman. Netauktion kan ej göras ansvarig för leveranser med transportfirmor och eventuella ersättningskrav skall ställas direkt till transportfirman. Vi rekommenderar att du tar reda på transportfirmans gällande frakt och leveransvillkor.
Netauktion friskriver sig allt ansvar för transporter.Hyra en släpkärra


Ni kan hyra släpkärra av oss på Netauktion. Ser mer information under raden "hyrsläp"