Restaurang Helsingborg

Auktion: 2017-03-12

Restaurang Helsingborg
Mindre och välskött restaurang med närhet till hav och vatten

Lagringsort: Helsingborg Kl: 19.30

I centrala delen av Helsingborg, en mindre men välskött restaurang. Säljes som helhet samt pga. ändrade levnadsförhållanden.

Vill du få en påminnelse till din mobiltelefon 60 minuter innan auktionen startar?
Skicka "AUKTION 4304" till 72456. Kostnad: 3kr + ev. operatörsavgifter

Restaurang med fint läge


Auktionen avslutas:
2017-03-12 19:33

Artnr: 2869-001
Marknadsvärde: 1 250 000 kr ej avd. moms
Ledande Bud: 200 kr ej avd. moms
Budgivare: fastwind
Reservationspris uppnått: Nej
Se mer info

Beskrivning:

Se mer om auktionsobjektet

Liten charmig restaurang med fräsch inredning, belägen längst ut på vacker pir i Helsingborgs hamn. En restaurang med bar på 88 kvm som idag har plats för upp till 30 personer, det kan dock utökas vid installation av ytterligare en dörr. Under sommartid finns plats för en ca 90 kvm stor uteservering samt ca:70 sittplatser. Fri parkering intill restaurangen. Restaurangen är väl underhållen och utrustning i god standard. Ett något mindre men funktionellt kök som dock samtidigt ger närhet till gästerna som kan se matlagningens konststycke. I lokalen finns också ett ljudsystem för bakgrundsmusik eller fest. Utöver detta finns larmsystem samt golvvärme installerat i lokalen. Hyran idag är 5 800kr, detta går upp till 8 000kr under tiden då uteservering är på plats. El ca: 2 400kr/mån. Inga kvarvarande skulder finns i maskiner eller annat. Restaurangen har idag alkoholtillstånd. Utrustningslista, se PDF-fil. Restaurangen säljs som komplett verksamhet, utan bolag. Sedvanlig prövning av bl.a. hyresvärd gäller. Detta är ett utmärkt tillfälle för den som vill starta en restaurang i mindre skala, kanske på säsongsbasis? Underbart läge, underbar utsikt och i mycket gott skick. Sist i bildserien har ni en 270 graders vy över utsikten + nattbilder.

Särskilda villkor:

Säljes för företag via nätauktion. Överlåtelse av bolag, hyreskontrakt, övriga avtal, mm sker efter sedvanlig prövning. Säljaren har rätt att godta eller avböja köpare. Köpare bör undersöka varan innan auktionsdagen samt själv ombesörja för eventuell nedmontering samt transport. Tänkvärt är att buden är bindande så bjud inte mer på objekten än vad ni anser de är värda med hänsyn till ålder och skick.

Visning och utlämning

Ingen visning planerad. För mer info, sänd mail till Frank netauktion

Titta gärna på fler nätauktioner under rubriken Auktioner

PROVAUKTION, här kan du testa att bjuda.


Auktionen avslutas:
2022-01-01 00:00

Artnr: 0122-999
Marknadsvärde: 15 kr exkl moms
Ledande Bud: ----- kr exkl moms
Budgivare: -----
Reservationspris uppnått: Nej
Se mer info

Beskrivning:

Se mer om auktionsobjektet

Här kan du som kund testa hur man lägger bud. Du måste dock vara inloggad för att kunna lägga bud. Detta är inget försäljningsobjekt och du kommer inte att krävas på kostnader.

Särskilda villkor:

Säljes för företag via nätauktion, utan reklamationsrätt. Utrustningen är ej fullständigt funktionstestad. Köpare bör undersöka varan innan auktionsdagen samt själv ombesörja för eventuell nedmontering samt transport.

Visning och utlämning

Visning Tisdag och Torsdag kl. 13.30 - 18.00 på Netauktions lager i Göteborg/Ringögatan 33.
Titta gärna på fler konkursauktioner under rubriken Auktioner